• фасонные 2

  Producerea conductelor și pieselor sistemelor de ventilație

 • Зонт

  Fabricarea umbrelelor de evacuare de orice configurație

 • 2

  Montarea a sistemelor de ventilare si aer conditionare

 • ОВК 2

  Montarea a sistemelor de incalzire, apeduct si canalizare

Romvent SRL

Compania "Romvent" SRL - partenerul Dumneavoastră de încredere în domeniul rețelelor inginerești interne. Noi ne ocupăm de proiectarea, livrarea și montarea sistemelor de ventilare, sistemelor de climatizare, încălzire, apeduct și canalizare, începînd cu anul 2007.

Noi am instalat rețele inginerești în încăperile pentru diversă atribuție  - de la vile și cafenele pînă la centre comerciale și obiecte industriale.  

În același timp noi lucram numai în cadrul specializării noastre, și la fel de efectiv atît în colaborare cu compania contractantă în lucrări generale de construcție, atît și direct cu proprietarii de încăperi, clădiri și construcții. Principiul de bază a lucrului nostru este selecția verificată a unei soluții inginerești optime după raport : scopul sistemului / prețul sistemului. Un efect similar poate fi obținut prin diferite soluții tehnice și diferite costuri. Și noi întotdeauna ținem minte că un Client mulțumit este clientul nostru fidel.

Compania "Romvent" propune clienților săi soluții econome și  energoeficiente în domenuiul creării unei microclime perfecte.

Angajații companiei noastre întotdeauna sunt la dispoziția Dumneavoastră pentru a vă consulta, a răspunde operativ la o comandă sau a soluționa problema creată. 

Noi vom fi bucuroși să vă vedem pe Dumneavoastră in rândul clienților companiei noastre!

logo

mun. Chișinău, str. Meșterul Manole 12

(+373) 68004476

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.